Wat is er te doen

Demonstraties

Bij binnenkomst ruikt het al lekker en dat is niet voor niets, want de bakker demonstreert dagelijks in de ambachtelijke bakkerij. Deze demonstraties zijn gedurende de openingstijden doorlopend en gratis te bezoeken

Kinderactiviteiten

Tijdens een bezoek aan het museum kunnen kinderen zelf de handen uit de mouwen steken. Ze kunnen hun eigen koekje decoreren. Dit is een gratis activiteit, er hoeft niet voor gereserveerd te worden en vindt gedurende de gehele dag plaats.

1 - 2 - 3 juli 2022

In het weekend van 1/2/3 juli bestaat het museum maar liefst 40 jaar! Op vrijdag 1 juli is het museum gesloten i.v.m. feest voor onze vrijwilligers. Op zaterdag 2 juli zal het museum om 14.00 uur sluiten i.v.m. de officiële heropening van het verbouwde museum voor genodigden, door mevrouw Ilse Zaal, gedeputeerde provincie Noord-Holland.

Voor iedereen is er 40% korting op de entree op ZONDAG 3 juli, want dát is de ECHTE dag van onze veertigste verjaardag. Deze dag gaan we ouderwets 'koek hakken' en de kinderen kunnen lollies maken. Verder is er een overzichtstentoonstelling over '40 jaar Bakkerijmuseum' en natuurlijk zijn er demonstraties zoals u van ons gewend bent.

Arrangementen

Wat is er leuker en leerzamer dan zelf de handen uit de mouwen te steken? Kinderen worden actief betrokken bij de demonstraties en kunnen zelf aan de slag met koekjes decoreren of met marsepein. Ideaal voor een kinderfeestje of een bezoek met de hele schoolklas. Meer weten? Kijkt u snel verder.

Arrangementen

Workshops

Ook volwassenen zetten we aan het werk tijdens ons breed aanbod van workshops. Meer weten? Kijkt u snel verder.

Workshops