Wat is er te doen

Demonstraties

Bij binnenkomst ruikt het al lekker en dat is niet voor niets, want de bakker demonstreert dagelijks in de ambachtelijke bakkerij. Deze demonstraties zijn gedurende de openingstijden doorlopend en gratis te bezoeken

Kinderactiviteiten

Tijdens een bezoek aan het museum kunnen kinderen zelf de handen uit de mouwen steken. Ze kunnen hun eigen koekje decoreren. Dit is een gratis activiteit, er hoeft niet voor gereserveerd te worden en vindt gedurende de gehele dag plaats.

Zomervakantie

In de zomervakantie zullen de koekjes in wisselende vormen gemaakt worden. Waar heeft de bakker vandaag zin in? Een trein, een vlinder, een huisje, een molen of een uil... Er zijn zoveel bakvormen dat het iedere dag weer een verrassing is. Eén ding is zeker, de kinderen moeten de mouwen opstropen en zelf aan de slag!

Binnenkort

In 2022 bestaat het Bakkerijmuseum 40 jaar. Na de zomer zal er een speciale overzichtstentoonstelling worden ingericht over 40 jaar 'het lekkerste museum van Nederland'. Hierover binnenkort meer...

Arrangementen

Wat is er leuker en leerzamer dan zelf de handen uit de mouwen te steken? Kinderen worden actief betrokken bij de demonstraties en kunnen zelf aan de slag met koekjes decoreren of met marsepein. Ideaal voor een kinderfeestje of een bezoek met de hele schoolklas. Meer weten? Kijkt u snel verder.

Arrangementen

Workshops

Ook volwassenen zetten we aan het werk tijdens ons breed aanbod van workshops. Meer weten? Kijkt u snel verder.

Workshops