Workshop Lekker brood bakken

Tijdens deze middag geeft de bakker dit geheim prijs. De deelnemers leren de basis technieken voor het vervaardigen van brood en luxe kleine broodjes en het maken van seizoensgebonden specialiteiten. Uiteraard kunt u ook uw eigen vragen en ervaringen delen met de bakker.

Houdt u rekening met het volgende

  • Aanvang 14.00 uur

  • Tijdsduur ca. 3 uur

  • Minimum leeftijd 18 jaar

  • Min. 8 en max. 20 personen (alleen bij voldoende deelname gaat de workshop door)

  • Koffie/thee en diner is inbegrepen

  • Alle benodigde materialen krijgt u tijdens de workshop

Prijs

€ 27.50 p.p.

Datum & Tijd

Donderdag 4 november 14.00 - 17.00 uur

Zaterdag 18 december 14.00 - 17.00 uur (Kerstbrood bakken)

Reserveren

Bij voorkeur een week van tevoren reserveren. U kunt telefonisch reserveren of per e-mail. Onze medewerkers informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Reserveren