Reserverings- en Bezoekvoorwaarden

Reservering

Vooraf reserveren is niet verplicht. Indien u telefonisch een reservering maakt, ontvangt u niet standaard een bevestiging. Reserveringen die via internet aangevraagd worden, zullen altijd bevestigd worden.

Betaling

Voor gemaakte reserveringen per telefoon is vooraf geen aanbetaling vereist. De verschuldigde kosten kunnen ter plaatse contant of per pinbetaling voldaan worden. Het werkelijk aantal personen wordt hierbij gehanteerd. Wanneer er online tickets zijn gekocht, wordt hiervoor wel direct een betaling gevraagd.

Wijziging

U heeft het recht om na de totstandkoming van de reservering, wijzigingen door te geven. Het bijboeken (van personen, arrangementen etc.) kan tot de dag voor uw bezoek aan het museum worden doorgegeven. Voor zover mogelijk proberen we deze wijzigingen door te voeren. Uitstel van de gereserveerde datum wordt beschouwd als een (deel-)annulering waarop de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Indien het werkelijke aantal personen afwijkt van het gereserveerde aantal personen zullen, in het geval dat dit er minder zijn dan opgegeven, de kosten voor het gereserveerde aantal personen worden gehanteerd. Indien dit aantal meer is dan opgegeven, dan worden de kosten voor het werkelijke aantal personen gehanteerd.

Annulering

Indien u door omstandigheden de reservering moet annuleren, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

• Tot 2 dagen voor de gereserveerde datum – kosteloos

• Vanaf 2 dagen tot de gereserveerde datum – minimaal € 25 en maximaal 25% van de totale kosten (bij bedragen van € 100 en hoger).

Verbeterpunten

Wanneer u van mening bent dat er bepaalde zaken binnen het museum verbeterd zouden kunnen worden, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn uiteraard geïnteresseerd in uw mening en willen graag zorgdragen voor continuïteit in de kwaliteit.

Online ticketverkoop

Wanneer u online een ticket heeft gekocht, is dit geldig op de gereserveerde dag en tijdslot welke op uw e-ticket staat vermeld. Deze reservering is helaas niet te wijzigen.

Bezoekvoorwaarden

De uitgebreide bezoekvoorwaarden treft u hier aan:

Bezoekvoorwaarden