Fiscale voordelen

Gaat uw hart ook sneller kloppen bij de gedachte aan vers gebakken koek en banket? Loopt u ook warm voor het leven en werk van de ambachtelijke ‘warme’ bakker? Heeft u ook interesse in cultureel ondernemerschap of draagt u het lekkerste museum van Nederland gewoon een warm hart toe? Wij in ieder geval wel!

We bieden u de mogelijkheid om samen met ons een steentje bij te dragen aan het behoud van de kwaliteit en de continuïteit van het Bakkerijmuseum.

ANBI

Het Bakkerijmuseum ‘De oude bakkerij’ is een door de Belastingdienst erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om uw gift geheel of gedeeltelijk in aftrek te brengen op uw belastbaar inkomen. De belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift!

Binnen het museum zijn diverse culturele projecten welke ondersteund kunnen worden. Uiteraard zoeken we samen met u naar een project dat aansluit bij uw persoonlijke wensen of identiteit van uw organisatie/bedrijf. Wij bieden u daarvoor een programma op maat. Een leuke bijkomstigheid is dat sponsoring fiscaal aantrekkelijk is.

Door uw investering in het museum maakt u het mogelijk dat ons gezamenlijk cultureel erfgoed kan blijven bestaan en dat een zo breed mogelijk publiek de geur- en smaaksensaties binnen het museum kan blijven beleven. Want:

Ook in de toekomst moeten we gebakken zitten