Chocolade, het spreekt velen tot de verbeelding. Nu krijgt u de kans om de geheimen van deze lekkernij te leren kennen door zelf met chocolade te gaan werken. Gerelateerd aan het seizoen bieden we de volgende workshops aan:
Tijdens de workshop ‘Paaseieren maken’ wordt een groot paasei gegoten en gedecoreerd. Daarbij maakt u een aantal zelfgemaakte bonbons die in het paasei verwerkt worden.
Sinterklaas workshop
Tijdens de workshop ‘Chocoladeletters spuiten’ gaat u aan de slag met het spuiten van een chocoladeletter. Deze wordt gegarneerd.
Houdt u rekening met het volgende
- Aanvang 14.00 uur
- Tijdsduur ca. 3 uur
- Minimum leeftijd 18 jaar
- Min. 8 en max. 20 personen (alleen bij voldoende deelname gaat de workshop door)
- Koffie/thee is inbegrepen
- Alle benodigde materialen krijgt u tijdens de workshop
Prijs
€ 27,50 p.p.
Reserveren
Bij voorkeur een week van tevoren reserveren.
U kunt telefonisch reserveren of vult u het contactformulier in voor een aanvraag. Onze medewerkers informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.