Workshop Paaseieren gieten

Het museum biedt u de kans om hier zelf aan deel te nemen. Onder begeleiding van de chocolatier gaat u zelf een paasei gieten. Deze wordt vervolgens opgevuld met een aantal bonbons die u ook zelf gaat maken en decoreren. Tijdens de workshop komt u uiteraard veel meer te weten over chocolade en de gebruiken rond Pasen.

Houdt u rekening met het volgende

  • Aanvang 14.00 uur

  • Tijdsduur ca. 3 uur

  • Minimum leeftijd 18 jaar

  • Min. 8 en max. 20 personen (alleen bij voldoende deelname gaat de workshop door)

  • Koffie/thee is inbegrepen

  • Alle benodigde materialen krijgt u tijdens de workshop

Prijs

€ 27.50 p.p.

Datum & Tijd

April 2022, specifieke datum volgt nog.

Reserveren

Bij voorkeur een week van tevoren reserveren. U kunt telefonisch reserveren of per e-mail. Onze medewerkers informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Reserveren