Het museum biedt u de kans om hier zelf aan deel te nemen. Onder begeleiding van de chocolatier gaat u zelf een paasei gieten. Deze wordt vervolgens opgevuld met een aantal bonbons die u ook zelf gaat maken en decoreren. Tijdens de workshop komt u uiteraard veel meer te weten over chocolade en de gebruiken rond Pasen.
Houdt u rekening met het volgende
-
Aanvang 14.00 uur
-
Tijdsduur ca. 3 uur
-
Minimum leeftijd 18 jaar
-
Min. 8 en max. 20 personen (alleen bij voldoende deelname gaat de workshop door)
-
Koffie/thee is inbegrepen
-
Alle benodigde materialen krijgt u tijdens de workshop
Prijs
€ 27.50 p.p.
Datum & Tijd
Zaterdag 9 april 14.00 - 17.00 uur
Reserveren
Bij voorkeur een week van tevoren reserveren. U kunt telefonisch reserveren of per e-mail. Onze medewerkers informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.