Workshop ‘Paaseieren gieten’2018-12-20T13:33:48+00:00

De weken voor Pasen is het Bakkerijmuseum druk bezig met het gieten van paasfiguren waaronder natuurlijk ook de eieren behoren. Het museum biedt u de kans om hier zelf aan deel te nemen. Onder begeleiding van de chocolatier gaat u zelf een paasei gieten. Deze wordt vervolgens opgevuld met een aantal bonbons die u ook zelf gaat maken en decoreren. Tijdens de workshop komt u uiteraard veel meer te weten over chocolade en de gebruiken rond Pasen.

Houdt u rekening met het volgende

  • Aanvang 14.00 uur
  • Tijdsduur ca. 3 uur
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Min. 8 en max. 20 personen (alleen bij voldoende deelname gaat de workshop door)
  • Koffie/thee is inbegrepen
  • Alle benodigde materialen krijgt u tijdens de workshop

Prijs
€ 27.50 p.p.

Reserveren
Bij voorkeur een week van tevoren reserveren.

U kunt telefonisch reserveren of vult u het contactformulier in voor een aanvraag. Onze medewerkers informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.