Donatie Bank Giro Loterij ontvangen

 

 

Op dinsdag 12 februari hebben we een fantastische bijdrage van de Bank Giro Loterij mogen ontvangen! Uitbreiding van het Bakkerijmuseum is een feit!

 

Tijdens het Goed Geld Gala in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam mocht het Bakkerijmuseum de fantastische bijdrage van € 250.000 in ontvangst nemen. Dit bedrag zal in zijn geheel ten goede komen aan de uitbreidingsplannen van het museum.

Het project

Het Bakkerijmuseum heeft onlangs het naast gelegen pand aangekocht. Een mooie ontwikkeling om het reeds bestaande museum nog groter en interessanter te maken dan het al is. Daarnaast biedt het meer ruimte aan nog meer bezoekers. Grootse plannen waarbij door een extra toegangsdeur de bezoekersstromen beter en veiliger begeleid kunnen worden Met een toevoeging van een lift wordt het museum toegankelijk voor iedereen. Tot slot een upgrade van de presentatie waarmee het Bakkerijmuseum weer helemaal anno NU wordt.

U hoeft niet bang  te zijn; de authentieke sfeer van het Bakkerijmuseum zoals u dat van ons gewend bent, blijft zeker behouden.

De Bank Giro Loterij
De Bank Giro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De BankGiro Loterij kan jaarlijks, dankzij haar deelnemers, vele tientallen miljoenen uitkeren aan musea en andere culturele instellingen in Nederland. Op 12 februari werd een recordbedrag van maar liefst € 79.438.047,- geschonken aan een veelheid van culturele organisaties in ons land. Hiermee kunnen zij bijvoorbeeld kunstwerken aankopen, die een bijzondere aanvulling zijn op hun collectie of restauraties verrichten.

Speel mee en steun!
Deelnemen aan de BankGiro Loterij betekent dus niet alleen kans op mooie prijzen maar ook steun aan cultuur. De helft van de opbrengst gaat namelijk naar meer dan 60 organisaties die zich inzetten voor het behoud van cultureel en historisch erfgoed. Steun het culturele erfgoed in Nederland en speel mee!  Kijk voor meer informatie over de BankGiro Loterij en de organisaties die worden ondersteund op www.bankgiroloterij.nl.

 

 

2019-02-18T15:10:17+00:00